top of page

AKTIVITETER PÅ HOLME GÅRD

 

Tjøme kommune er omringet av Norges vakreste sjø og skjærgård. Det er også Holme Gård. Området fra Tønsberg til Verdens Ende gir unike muligheter til opplevelser og aktiviteter utenom det vanlige. Holme Gård kan hjelpe deg med å få et fantastisk opphold i Vestfolds perle! Blant de mange aktivetene vi kan tilby finner du:

BADING, VANNSPORT, SKOG & NATUR

I området rundt Holme Gård har du muligheten til å få sjøørreten på kroken. Ved å bruke egen båt eller leie en på gården, kan du enkelt komme ut øyriket og Færder Nasjonalpark.

 

Vi har en eiendom hvor vi er så heldig at skog møter sjø, noe som gir en fin opplevelse. Det ene øyeblikket er du i skogen og i neste skuer du utover sjø og nasjonalparken

 

På lavt vann kan du gå fra øy til øy på steinsettinger. En artig opplevelse som tar deg litt lenger enn du ellers kommer. Husk bare å gå tilbake før høyvannet kommer...

 
GALLERIER, RIDNING, KAJAKK, GOLF...

 

Det er mange muligheter til aktiviteter. Det er et stort utvalg av gallerier og utstillinger både med amatører og profesjonelle kunstnere. Kanskje i kombinasjon med et kafebesøk eller en is?

 

En tur til Færder Nasjonalparksenter anbefales på det varmeste. Ny teknologi møter naturen! Ellers så kan ridning på Stall Verdens Ende være en fin naturopplevelse. De aktive kan kontakte Aktiv fritid for klatring, sykling og kajakk. De som vil fine roen på golfbanen er det også mulig på Tjøme Golf Klubb

kajakk 2.jpg
KAJAKK sitontop

 

I år kan vi tilby  utleie av kajakker til våre hyttegjester. Vi har 2 kajakker som er stabile og hvor man sitter oppå og ikke nedi. Det følger med vest og åre i leie.

 

Pris for leie av kajakk (sit-on-top): NOK 500,- pr. døgn, NOK 1.200,- for 3 dager og NOK 3.000,- pr. uke. NB! Kun for våre hyttegjester.

TENNIS & PADEL

 

Holme Gård har en flott tennisbane og en helt ny padelbane som kan leies. Ta kontakt med oss på gården for reservasjon og veiledning for bruk av banene. 

Pris leie tennisbane pr time: kr. 250,-

Pris leie padelbane pr. time:  kr. 350,-

bottom of page