AKTIVITETER PÅ HOLME GÅRD

 

Tjøme kommune er omringet av Norges vakreste sjø og skjærgård. Det er også Holme Gård. Området fra Tønsberg til Verdens Ende gir unike muligheter til opplevelser og aktiviteter utenom det vanlige. Holme Gård kan hjelpe deg med å få et fantastisk opphold i Vestfolds perle! Blant de mange aktivetene vi kan tilby finner du:

FISKE, ØYTURER, BADING & VANNSPORT

 

I området rundt Holme Gård har du muligheten til å få et rikt utvalg av fisk på kroken. Ved å bruke egen båt eller leie en på gården, kan du enkelt komme ut øyriket og Færder Nasjonalpark.

 

Vi har også kontakt med charterbåter for en "villere" opplevelse av fiske og natur hele året.

 

Vestfolds unike skjærgård unnbyr til all slags vannsportsaktiviteter. Flotte strende og lange sommerdager gjør sommeren til en lek.

 

SKOGEN & NATUREN

 

I vår artsrike skog kan du nytte skogens roe, eller gåt fra øy til øy på steinsettinger når det er lavt vann. En artig opplevelse som tar deg litt lenger enn du ellers kommer. Husk bare å gå tilbake før høyvannet kommer...

 

 

De fleste av våre stier i skogen er belagt med flis og er fremkommelig med sykkel og barnevogn.

 
SELSAFARI, RIDNING, KAJAKK, GOLF...

 

Det er mange muligheter til aktiviteter. En tur til nye Færder Nasjonalparksenter anbefalles på det varmeste. Ny teknologi møter naturen! Ellers så kan ridning på Stall Verdens Ende være en fin naturopplevelse. De aktive kan kontakte Aktiv fritid for klatring, sykkling og kajakk. De som vil fine roen på golfbanen er det også mulig på Tjøme Golf Klubb

En tur til nye Færder Nasjonalparksenter anbefalles på det sterkeste!

TENNIS

 

Holme Gård har en flott tennisbane som kan leies. Ta kontakt med oss på gården for reservasjon og veiledning for bruk av banen.

 

Leie av bane i 1 time: kr. 220,-

Leie av racketer og baller: kr. 50,-