AKTIVITETER PÅ HOLME GÅRD

 

Tjøme kommune er omringet av Norges vakreste sjø og skjærgård. Det er også Holme Gård. Området fra Tønsberg til Verdens Ende gir unike muligheter til opplevelser og aktiviteter utenom det vanlige. Holme Gård kan hjelpe deg med å få et fantastisk opphold i Vestfolds perle! Blant de mange aktivetene vi kan tilby finner du:

FISKE, ØYTURER, BADING & VANNSPORT

 

I området rundt Holme Gård har du muligheten til å få sjøørreten på kroken. Ved å bruke egen båt eller leie en på gården, kan du enkelt komme ut øyriket og Færder Nasjonalpark.

 

Vi har en eiendom hvor vi er så heldig at skog møter sjø, noe som gir en fin opplevelse. Det ene øyeblikket er du i skogen og i neste skuer du utover sjø og nasjonalparken

 

Vestfolds unike skjærgård innbyr til all slags vannsportsaktiviteter. Flotte strende og lange sommerdager gjør sommeren til en lek.

 

 
GALLERIER, RIDNING, KAJAKK, GOLF...

 

Det er mange muligheter til aktiviteter. Det er et stort utvalg av gallerier og utstillinger både med amatører og profesjonelle kunstnere. Kanskje i kombinasjon med et kafebesøk eller en is?

 

En tur til Færder Nasjonalparksenter anbefales på det varmeste. Ny teknologi møter naturen! Ellers så kan ridning på Stall Verdens Ende være en fin naturopplevelse. De aktive kan kontakte Aktiv fritid for klatring, sykling og kajakk. De som vil fine roen på golfbanen er det også mulig på Tjøme Golf Klubb

SKOGEN & NATUREN

 

I vår artsrike skog kan du nytte skogens roe, eller gåt fra øy til øy på steinsettinger når det er lavt vann. En artig opplevelse som tar deg litt lenger enn du ellers kommer. Husk bare å gå tilbake før høyvannet kommer...

 

 

De fleste av våre stier i skogen er belagt med flis og er fremkommelig med sykkel og barnevogn. Det er også satt ut benker langs stier og sjøen.

TENNIS

 

Holme Gård har en flott tennisbane som kan leies. Ta kontakt med oss på gården for reservasjon og veiledning for bruk av banen. Se egen Fane.