top of page

VÅR TENNISBANE & PADELBANE

Vi er så heldige å ha en tennisbane og en padelbane på gården. Banene er som regel åpen for spill i perioden mai – august. Banene har kunstgress som dekke. Dette er et sameie hvor gården har 2 andeler. Det vil si at vi leier ut våre spilletimer til personer som ikke er andelseiere. Vi har 2-4 timer til utleie pr dag. Banen kan reserveres 2 datoer frem i tid i tillegg til dagens dato.

 

Banereglement
Det er ikke lov med musikk på banene. Du må ta med søppel hjem. Det er ikke lov med dyr på banene og hund skal være i bånd når den er på gårdens grunn.

 

Tennisbanen SKAL kostes etter hver spilletime: Kost i spiral fra ytterkant og inn mot midten.  Kostene settes så de lener tyngden mot gjerdet (farget limbånd viser riktig plass). 

Pris:

Leie tennisbane - Kr. 300,- pr. time

Kr. 150,- for leie av 2 racketer og baller til tennis pr. time

Leie padelbane - kr. 400,- pr time

kr 200,- for leie av 4 racketer og baller til padel pr. time

Bestilling av time gjøres på mobil. 95 86 89 82 eller 90 84 89 32 mellom kl. 08.00-18.00. Reservert time som ikke benyttes eller er kansellert må betales. Kommer du 10 min for sent til timen mister du reservasjonen og det kan være andre som spiller på banen.

 

Nøkkel hentes på gården

 

Betaling.

Timen betales med Vipps til 581688 (Holme gård) og merkes med navn og time når man henter nøkkelen og betales FØR man spiller.

bottom of page