ARRANGEMENTER

 

I 1999 ble den gamle tradisjonelle låven revet og erstattet med en ny og annerledes "Låve". Her kan man ha kurs, konferanser, seminarer, møter, selskap og andre sammenkomster. Gårdstunet er flott beplantet med all verdens busker, trær og blomster. I tillegg har vi utleie av hytter som kan leies for overnatting av gjester hvis ønskelig.

NB! pga Covid-19 er det dessverre ikke mulig å leie og ordne alt selv. Det er også sterkt begrenset hvor mange det er plass til i lokalet med 1 meters avstand. Rundt langbord er det kun plass til 12 personer, Ta kontakt hvis du har spørsmål.

Forrett fra havet
Forrett fra havet

press to zoom
Snitter
Snitter

press to zoom
kurs 2.jpg
kurs 2.jpg

press to zoom
Forrett fra havet
Forrett fra havet

press to zoom
1/14
SELSKAPER:

 

Låven er et moderne lokale som rommer greit 35 til bords, men max 45, Det er en salong med plass til 29 og en stor terrasse som kan brukes hvis været og årstiden tillater det. 

 

På Låven kan du selv være med på å bestemme prisen på ditt selskap/konferanse. Vi leier ut lokalet og kan stå til tjeneste med arbeidskraft i forhold til rigging, dekking, hjelp på kjøkkenet, rydding, vasking eller annet. Dersom du ønsker å gjøre disse tingene selv er du hjertelig velkommen til det. Noe mat lager vi selv og noe videreformidler vi til gode kontakter - kokker som komme hit og lage maten eller levere den her.

 

PRISER:

 

Leie av lokalet :                                   Kr. 130,- pr. person / min. kr. 4.000,- 

Leie av duker (hvit, blå, beige, gul)      kr. 160,- pr. duk

Arbeid som utføres av oss                   kr. 300,- pr. time.

Leie av lokalet inkluderer tilgang til kjøkken og bruk av dekketøy og kjøkkenutstyr

                                                                                              
 
SEMINAR / KURS / KONFERANSER:

 

Vi står også gjerne som vertskap for seminarer / kurs /konferanser. Vi har laget noen pakkepriser på dette. Disse ligger dessverre ikke fullstendig på denne siden, men gå inn på vår Facebookside og se der. Du kan også leie lokalet og ordne ditt eget møte/kurs.

 

PRISER:

 

Dagpakker fra kr. 350,- (enkel)  til kr. 399,- (business). Da er vi vertskap.

Leie lokalet uten kjøkken kr. 2000,- pr. dag uten vask

Leie lokalet med kjøkken kr. 3000,- pr. dag uten vask

Utvask låven ved normal dagsbruk ca kr. 1.500,-