VÅRE HYTTER

 

På Holme Gård kan du komme på ferie hele året. Vi leier ut hytter i ulike størrelser og byggeår. Vi har alt fra et gammelt stabbur til nyere og mer moderne hytter med fantastisk utsikt. Her kan dere ha med egen båt eller leie en liten jolle for å komme dere ut i skjærgården.

 

Tjøme er et paradis om sommeren. De tre andre årstidene bør ikke glemmes. På høsten med sine flotte farger kan du slappe av, gå turer, fiske osv. Å gå en tur i skogen på en klar, frostfrisk dag er en opplevelse i seg selv. Stopp opp på en av utsiktspunktene og ta skjærgården i øyesyn. Om våren titter alt livet frem fra vinterdvale, noe som også er verdt å få med seg.

NB! Ang Covid 19:

Vi prøver å gjøre ditt besøk hos oss så trygt som mulig! Dersom hytta ikke har stått tom i 3 døgn leverer vi ut puter og dyner ved ankomst, Pynteputer, tepper og filleryer byttes ut mellom hver bytte. Dusj, toalett, vasker, håndtak og brytere er vasket mellom hvert bytte. Vi må be om at alle våre gjester tar rengjøringen selv. Alle gulv MÅ vaskes. Vi må be om at dersom du er syk, er i karantene eller i isolat så kan du ikke være i våre hytter!! Vi må også ha beskjed dersom du har vært her og får påvist korona i etterkant. Dette for å kunne ivareta gjester og for at det skal være trygt å komme til oss.

Sjøboden med sin vakkre plasserin
Sjøboden med sin vakkre plasserin

press to zoom
Terrasen med nydelig utsikt
Terrasen med nydelig utsikt

press to zoom
Nydelig høstbilde av Sjøboden
Nydelig høstbilde av Sjøboden

press to zoom
Sjøboden med sin vakkre plasserin
Sjøboden med sin vakkre plasserin

press to zoom
1/16
SJØBODEN

 

Sjøboden ble bygget i 1994. Den er ca 50 m2 og ligger helt i vannkanten med flott utsikt til den fantastiske skjærgården. Brygge og strand er rett ved. Det er åpen kjøkken / stue løsning og bad i første etasje. I andre etasje finner du to soverom med to senger i hvert rom. Du må gå igjennom det ene rommet for å komme til det andre. TV med Nrk-programmene, TV2, TV3, TVN, History og Discovery. Det er ikke internett.

 

PRIS

1. juni - 15. juni ​           kr 1.400,- pr. døgn / kr. 9.500,- pr. uke

16. juni - 15. august:   kr 1 600,- pr døgn / kr 10.700,- pr uke

17. august - 1. sept.:   kr 1 400,- pr døgn / kr 9 500,- pr uke

Resten av året:             kr    950,- pr døgn / kr 6 000,- pr uke

Klikk på bildet for galleri

Terrassen 2016
Terrassen 2016

press to zoom
Terraseen på forsiden av Dokkestua
Terraseen på forsiden av Dokkestua

press to zoom
Nærmiljøet
Nærmiljøet

press to zoom
Terrassen 2016
Terrassen 2016

press to zoom
1/18
DOKKESTUA

 

Dokkestua ble bygget i 2005. Den er ca 50 m2 i grunnflate med hems på ca 20 m2. Hytta ligger i skogkanten ved gården. Det er kort vei til skog, strand og brygge. Tennisbanen ligger like ved hytta. Det er åpen kjøkken / stue løsning, bad og to soverom (2 + 2 senger) i første etasje. I andre etasje finner du en hems med 3 senger samt mulighet for å legge ekstra madrass på gulvet. TV med Nrk-programmene, TV2, TV3, TVN, History og Discovery. Det er ikke internett.

PRIS:
 

1. juni - 15. juni             kr 1300,- pr døgn / kr 8 800,- pr uke

16. juni - 15. august:    kr 1 500,- pr døgn / kr 10 200,- pr uke

17. august - 1. sept.;    kr 1 300,- pr døgn / kr 8 800,- pr uke

Resten av året:             kr    950,- pr døgn / kr 6 000,- pr uke

Klikk på bildet for galleri

Ute med flagg
Ute med flagg

press to zoom
Stabburet spisekrok 2
Stabburet spisekrok 2

press to zoom
Tunet med Stabburet
Tunet med Stabburet

press to zoom
Ute med flagg
Ute med flagg

press to zoom
1/14

Klikk på bildet for galleri

STABBURET

 

Stabburet er det gamle stabburet på gårdstunet og er fra tidlig 1900-tallet. Ønsker du en ferie tilbake i tid, er Stabburet perfekt for deg. Det er gangavstand til brygge, strand og skog. Kjøkken og stue ligger i første etasje. I andre etasje finner du to soverom med to senger i hvert rom. Du må igjennom det ene soverommet for å komme til det andre. I tillegg er det tre madrasser på de gamle kornbingene som gir ytterligere sengeplas. Badet finner du i eget bygg ved siden av Stabburet. TV med Nrk-programmene, TV2, TV3, TVN, History og Discovery. Det er ikke internett. Det er ikke mulig å ha hund i denne hytta.

PRIS: 

 

16. juni - 15. august:   kr 800,- pr døgn / kr 5 500,- pr uke

Resten av året:            kr 600,- pr døgn / kr 3 000,- pr uke

Stengt i perioden: 15. september - 1. mai

TILLEGGSTJENESTER

 

Husk at vi har en flott tennisbane og båter dere kan leie av oss for å gjøre oppholdet enda bedre. Hos oss har du som leier av en hytte også mulighet til å leie bryggeplass for din egen båt.

 

Hyttene overleveres etter oppholdet ryddet og rengjort. Denne tjenesten kan det betales for hvis ønskelig. Det er dyner og puter i hyttene, men sengetøy må dere ha med selv eller leie av oss. Ankomst er etter kl. 15 og avreise er før kl. 12. Annet kan avtales.

 

RENGJØRING - SENNGETØY - BÅTLEIE - BÅTPLASSLEIE:

Pris rengjøring av hytte etter endt opphold: NOK 1 300,- Utføres egentlig ikke i år pga Corona - vi rekker ikke annet enn ekstratiltakene mellom hyttebyttene. Hvis man ønsker dette allikevel må man regne med tidligere utsjekkstid. Ta ev kontakt.

Pris oppvask og generell rydding pr time:  NOK 300,- Utføres ikke i år pga Corona - vi rekker ikke annet enn ekstratiltakene mellom hyttebyttene.

Pris leie av sengetøy og håndklær pr seng pr sett: NOK 90,-

Pris leie av vaskemaskin pr gang:  NOK 50,-

Pris leie av liten båt (u/drivstoff): fra NOK 400,- pr døgn og NOK 1.600,- pr. uke. NB! Kun for våre hyttegjester

Pris leie av båtplass inntil 25 fot: NOK 150,- pr. døgn og NOK 800,- pr. uke. NB! Kun for våre hyttegjester

 

Har dere spørsmål, er det bare å kontakte oss.