VÅRE HYTTER

 

På Holme Gård kan du komme på ferie hele året. Vi leier ut hytter i ulike størrelser og byggeår. Vi har alt fra et gammelt stabbur til nyere og mer moderne hytter med fantastisk utsikt. Her kan dere ha med egen båt eller leie en liten jolle for å komme dere ut i skjærgården.

 

Tjøme er et paradis om sommeren. De tre andre årstidene bør ikke glemmes. På høsten med sine flotte farger kan du slappe av, gå turer, fiske osv. Å gå en tur i skogen på en klar, frostfrisk dag er en opplevelse i seg selv. Stopp opp på en av utsiktspunktene og ta skjærgården i øyesyn. Om våren titter alt livet frem fra vinterdvale, noe som også er verdt å få med seg.

Med forbehold om restriksjon fra myndighetene i forhold til Coronapandamien har vi nå ledig følgende SOMMEREN/HØSTEN 2020:

SJØBODEN: fra og med 1/9 og utover

DOKKESTUA: fra og med 23/8 - 11/9 og 13/9 og utover

STABBURET: fra og med 12/8 - 30/8

NB! Ang Covid 19:

Vi prøver å gjøre ditt besøk hos oss så trygt som mulig! Vi leverer ut puter og dyner ved ankomst, Overmadrasser er snudd fra forrige gjest og nytt beskyttelses laken er lagt på. Pynteputer og tepper byttes ut mellom hver bytte. De filleryene som kan er tatt ut av hyttene og sofaer er gått over med damp. Dusj, toalett, vasker, håndtak og brytere er vasket mellom hvert bytte. Vi må be om at alle våre gjester tar rengjøringen selv. Alle gulv MÅ vaskes. Vi må be om at dersom du er syk, er i karantene eller i isolat så kan du ikke være i våre hytter!! Vi må også ha beskjed dersom du har vært her og får påvist korona i etterkant. Dette for å kunne ivareta gjester og for at det skal være trygt å komme til oss.

Klikk på bildet for galleri

SJØBODEN

 

Sjøboden ble bygget i 1994. Den er ca 50 m2 og ligger helt i vannkanten med flott utsikt til den fantastiske skjærgården. Brygge og strand er rett ved. Det er åpen kjøkken / stue løsning og bad i første etasje. I andre etasje finner du to soverom med to senger i hvert rom. Du må gå igjennom det ene rommet for å komme til det andre. TV med Nrk-programmene, TV2, TV3, TVN, History og Discovery. Det er ikke internett.

 

PRIS: 

16. juni - 16. august:   kr 1 400,- pr døgn / kr 9 500,- pr uke

17. august - 1. sept.:   kr 1 200,- pr døgn / kr 8 300,- pr uke

Resten av året:             kr    950,- pr døgn / kr 6 000,- pr uke

DOKKESTUA

 

Dokkestua ble bygget i 2005. Den er ca 50 m2 i grunnflate med hems på ca 20 m2. Hytta ligger i skogkanten ved gården. Det er kort vei til skog, strand og brygge. Tennisbanen ligger like ved hytta. Det er åpen kjøkken / stue løsning, bad og to soverom (2 + 2 senger) i første etasje. I andre etasje finner du en hems med 3 senger samt mulighet for å legge ekstra madrasser på gulvet. TV med Canaldigital. Det er ikke internett.

PRIS:  

 

16. juni - 16. august:    kr 1 300,- pr døgn / kr 9 000,- pr uke

17. august - 1. sept.;    kr 1 100,- pr døgn / kr 7 500,- pr uke

Resten av året:             kr    950,- pr døgn / kr 6 000,- pr uke

Klikk på bildet for galleri

Klikk på bildet for galleri

STABBURET

 

Stabburet er det gamle stabburet på gårdstunet og er fra tidlig 1900-tallet. Ønsker du en ferie tilbake i tid, er Stabburet perfekt for deg. Det er gangavstand til brygge, strand og skog. Kjøkken og stue ligger i første etasje. I andre etasje finner du to soverom med to senger i hvert rom. Du må igjennom det ene soverommet for å komme til det andre. I tillegg er det tre madrasser på de gamle kornbingene som gir ytterligere sengeplas. Badet finner du i eget bygg ved siden av Stabburet. TV med Nrk1, Nrk2 og Nrk3. Det er ikke internett.

PRIS: 

 

16. juni - 15. august:   kr 800,- pr døgn / kr 5 500,- pr uke

Resten av året:            kr 600,- pr døgn / kr 3 000,- pr uke

Stengt i perioden: 15. september - 1. mai

TILLEGGSTJENESTER

 

Husk at vi har en flott tennisbane og båter dere kan leie av oss for å gjøre oppholdet enda bedre. Hos oss har du som leier av en hytte også mulighet til å leie bryggeplass for din egen båt.

 

Hyttene overleveres etter oppholdet ryddet og rengjort. Denne tjenesten kan det betales for hvis ønskelig. Det er dyner og puter i hyttene, men sengetøy må dere ha med selv eller leie av oss. Ankomst er etter kl. 15 og avreise er før kl. 12. Annet kan avtales.

 

RENGJØRING - SENNGETØY - BÅTLEIE - BÅTPLASSLEIE:

Pris rengjøring av hytte etter endt opphold: NOK 1 300,- Utføres ikke i år pga Corona - vi rekker ikke annet enn ekstratiltakene mellom hyttebyttene.

Pris oppvask og generell rydding pr time:  NOK 300,- Utføres ikke i år pga Corona - vi rekker ikke annet enn ekstratiltakene mellom hyttebyttene.

Pris leie av sengetøy og håndklær pr seng pr sett: NOK 90,-

Pris leie av vaskemaskin pr gang:  NOK 50,-

Pris leie av liten båt (u/drivstoff): fra NOK 400,- pr døgn og NOK 1.600,- pr. uke. Kun for våre hyttegjester

Pris leie av båtplass inntil 25 fot: NOK 150,- pr. døgn og NOK 800,- pr. uke. Kun for våre hyttegjester

 

Har dere spørsmål, er det bare å kontakte oss.

Besøk oss på Facebook:
Holme Gård

Holmeveien 63

3145 Tjøme

 

T: 9586 8982 (Vicky) / 9084 8932 (Rune)

post@holmegard.no

FØLG OSS OGSÅ PÅ INSTAGRAM:

holme_gard